Ανακοίνωσε Ζαχίντ και Νούνες ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Νορβηγό μεσοεπιθετικό Γκαϊάς Ζαχίντ με την μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ παράλληλα πρόσθεσε στο ρόστερ του και τον Πορτογάλο στόπερ Ζοάο Νούνες

Ανακοίνωσε Ζαχίντ και Νούνες ο Παναθηναϊκός

Την απόκτησή τόσο του Γκαϊάς Ζαχίντ όσο και του Ζοάο Νούνες ανακοίνωσε και επίσημα ο Παναθηναϊκός.

Για τον Γκαϊάς Ζαχίντ η ανακοίνωση των «πρασίνων» ανέφερε:

«Στο Τριφύλλι ο Ζαχίντ. Δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ με οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό του του ποδοσφαιριστή Γκαϊάς Ζαχίντ, ως δανεικού από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Παναθηναϊκός διατηρεί δικαίωμα αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ζαχίντ γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1994 στο Όσλο της Νορβηγίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική διαδρομή του ως επιτελικός μέσος στη νορβηγική Βαλερένγκα, όπου παρέμεινε έως το 2017 καταγράφοντας 111 συμμετοχές και 29 γκολ, με ένα διάλειμμα έξι μηνών όταν δόθηκε δανεικός στην Ούλενσακερ.

To 2017 τον απέκτησε με μεταγραφή ο ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο αγωνίστηκε στο Champions League, ενώ κατέκτησε και τις δύο σεζόν το πρωτάθλημα, καταγράφοντας 78 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 14 γκολ».

Πέραν τούτου, για τον Πορτογάλο στόπερ Ζοάο Νούνες ο σύλλογος τόνισε :

«Στον Παναθηναϊκό ο Ζοάο Νούνες. Ο Πορτογάλος αμυντικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Ζοάο Ανοσέτο Γκραντέλα Νούνες. Ο Νούνες υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Πορτογάλος αμυντικός γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1995 στο Σετούμπαλ της Πορτογαλίας. Από το 2005 εντάχθηκε στην ακαδημία της Μπενφίκα όπου και παρέμεινε έως το 2016. Τότε τον απέκτησε η πολωνική Λέγκια Γκντανσκ. Εκεί παρέμεινε για τρία χρόνια, κατακτώντας ένα κύπελλο Πολωνίας».