Φιλική νίκη 3-1 του ΠΑΟΚ επί της Άντερλεχτ στο Βέλγιο (vid)

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 3-1 της Άντερλεχτ σε φιλικό παιχνίδι κι έκανε «πρόβα» ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ στο Champions League

Φιλική νίκη 3-1 του ΠΑΟΚ επί της Άντερλεχτ στο Βέλγιο (vid)

Τη νίκη με 3-1 σε βάρος της Άντερλχεντ πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ σε φιλικό προετοιμασίας στο προπονητικό κέντρο του βελγικού συλλόγου.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε καλή αγωνιστική εικόνα, ήταν αποτελεσματικός στην επίθεση κι έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα η ελληνική ομάδα έκανε και μία… πρόβα ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησής της τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Championsa League, καθώς το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένο για τις 6 Αυγούστου στην «Τούμπα», ενώ η ρεβάνς στην Ολλανδία θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα αργότερα (13/08).

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης χτύπησε την Άντερλεχτ στις αντεπιθέσεις κι άνοιξε το σκορ στο 32’ με το τέρμα που σημείωσε ο Πέλκας, ενώ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης (56’) διπλασίασε τα γκολ της με τον Ακπόμ.

Μοναδικός τομέας που έδωσαν δικαιώματα οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα ήταν στις στημένες φάσεις και σε μία αυτών δέχτηκαν τελικά το γκολ από την Άντερλεχτ, με τον Νταντέ να μειώνει σε 2-1 στο 81’.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ένα λεπτό αργότερα ο Γαϊτανίδης, έπειτα από απόκρουση του τερματοφύλακα Ροφ σε σουτ του Στοχ.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τους Πασχαλάκης, Μάτος (76' Ροντρίγκο), Γιαννούλης, Κρέσπο (76' Ινγκασον), Βαρέλα, Μίσιτς, Ελ Καντουρί (76' Κάτσε), Ζαμπά (70' Λημνιός), Μπίσεσβαρ (70' Στοχ), Πέλκας (70' Γαϊτανίδης), Ακπομ (70' Σφιντέρσκι).

Δείτε τα γκολ από το παιχνίδι των δύο ομάδων: