Άγιαξ-Παναθηναϊκός 1-2: Κέντα με Μακέντα (highlights)

Ο Παναθηναϊκός με δυο γκολ του Φεντερίκο Μακέντα νίκησε 2-1 τον Άγιαξ σε φιλικό που έγινε στο Άμστερνταμ.

Άγιαξ-Παναθηναϊκός 1-2: Κέντα με Μακέντα (highlights)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 τον Άγιαξ σε φιλικό παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ολλανδοί το μεσημέρι είχαν δώσει φιλικό και με τον ΟΦΗ τον οποίο νίκησαν 6-2!

Στο 10’ οι «πράσινοι» βγήκαν στην επίθεση από τα αριστερά με τον Χατζηγιοβάνη να κάνει τη σέντρα και ο Μακέντα στο ύψος του πέναλτι έκανε μια ωραία κεφαλιά με την οποία νίκησε τον Βαρέλα και έγραψε το 1-0 για το τριφύλλι.

Δείτε ΕΔΩ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Άγιαξ-Παναθηναϊκός

Ο Άγιαξ ισοφάρισε στο ματς με μια ωραία επίθεση. Σε μπαλιά από τα αριστερά ο Χατζηθεοδωρίδης που είχε βρεθεί σε ρόλο δεξιού μπακ προσπάθησε να καλύψει τη μπάλα. Έκανε λάθος όμως, καθώς ο Ντεστ μπόρεσε και την έκλεψε κι έδωσε στον Φαν Ντε Μπεκ ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπουζούκης εκτέλεσε το φάουλ, η άμυνα του Άγιαξ δεν αντέδρασε καλά με τον Ινσούα να κάνει την κίνηση, η μπάλα βρήκε πάνω του και έφτασε στον Μακέντα με τον Ιταλό που πλάσαρε εύστοχα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΓΙΑΞ: Βαρέλα, Φέλτμαν, Σουρς, Μπλιντ (82' Τέιλορ), Ντεστ, Φαν Ντε Μπεκ (87' Γένσεν), Μάριν (71' Γκράβενμπερχ), Έτινχ (56' Μαρτίνες), Τάντιτς, Ντόλμπεργκ (82 Ντανίλο), Πρόμες (82' Τραορέ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (46' Κότσαρης), Γιόχανσον (75' Αποστολάκης), Ινσούα (84' Ζαγαρίτης), Κολοβέτσιος (84' Θεοχάρης), Πούγγουρας (91' Σερπέζης), Κουρμπέλης (78' Αλεξανδρόπουλος), Δώνης (91' Καμπετσής), Μπουζούκης (78' Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (71' Μαυρομμάτης), Χατζηθεοδωρίδης (63' Βέργος), Μακέντα (61' Κολοβός).