Παίρνει γεύση από το Καραϊσκάκη ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος προπονητής βρίσκεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" και παρακολουθεί την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα.

Παίρνει γεύση από το Καραϊσκάκη ο Μαρτίνς

Για πρώτη φορά μετά το ματς με την ΑΕΚ στις 4 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" παρουσία κόσμου στις κερκίδες. Η αναμέτρηση με τους "Φαίακες" διεξήχθη υπό το βλέμμα και του νέου προπονητή των "ερυθρόλευκων", του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος που έχει ανακοινωθεί από την πειραϊκή ΠΑΕ βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και μία εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών έχει κάνει επαφές με ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά, έχει μιλήσει με τον Κόντη και έχει ενημερωθεί για τα πάντα. Δεν έχει μιλήσει, ωστόσο με κανέναν από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στο φαληρικό γήπεδο και παρακολουθεί την αναμέτρηση με τους "Φαίακες" από σουίτα. Την Τρίτη ο 47χρονος προπονητής θα αναχωρήσει για την πατρίδα του. Το επόμενο διάστημα ο κόουτς των Πειραιωτών αναμένεται να ταξιδέψει να παρακολουθήσει και κάποιους από τους δανεικούς που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού. Στην Ελλάδα, πάντως, αναμένεται να γυρίσει εντός του μήνα, αλλά δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θα βρίσκεται ξανά στη χώρα μας.