Φιλική νίκη της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού επί του Πανιώνιου

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 4-2 της ομάδας Νέων του Πανιωνίου σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στον Ρέντη.

Φιλική νίκη της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού επί του Πανιώνιου

Η Κ19 του Ολυμπιακού αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την αντίστοιχη του Πανιωνίου, την οποία και νίκησε με σκορ 4-2 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Πρόκειται για ένα ματς πρόβα για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού πριν αναχωρήσει για την Αγγλία και το προπονητικό κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Κατά την παραμονή της στην Αγγλία η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει σε σπουδαία παιχνίδια προετοιμασίας τις Ρέντινγκ (27/7), Έβερτον (30/7), Σέφιλντ Γουένσντεϊ (31/7), Νότιγχαμ Φόρεστ (3/8), Μάντσεστερ Σίτι (6/8) και Άστον Βίλα (7/8).

Στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο τα γκολ σημείωσαν οι Τσέλιος (45’, ασίστ Μαρίνος), Βοΐλης (49’, ασίστ Συρμής), Σουρλής (62’, ασίστ Βοΐλης), Τσάβος (88’, ασίστ Σουρλής), ενώ ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Μούντριχα και μείωσε σε 3-2 με τέρμα του Πίκουλα.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο (Ρικάρντο Πέρες): Στουρνάρας, Μαρτίνης, Μποσκουΐδης, Κατσογιάννης, Ντουμάνης, Νικόλης, Σαπουντζής, Φέκας, Μαρίνος, Τσέλιος, Μπουλάρι.

Β’ ημίχρονο: Στουρνάρας (Παπαδούδης 71’), Κεραμίδας, Γκοτζαμανίδης, Ασλανίδης, Τσάβος, Κασέμι, Νεοφυτίδης, Σουρλής, Κατσαβάκης, Συρμής, Βοΐλης.