Ολυμπιακός: Δίπλα στον Φορτούνη οι συμπαίκτες του (pic)

Αβραάμ, Μασούρας, Κούτρης, Ντουρμισάι και Σουρλής επισκέφθηκαν τον αρχηγό του Ολυμπιακού στο Metropolitan.

Ολυμπιακός: Δίπλα στον Φορτούνη οι συμπαίκτες του (pic)

Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή έχει σταθεί στο πλευρό του Κώστα Φορτούνη. Είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές για τον αρχηγό της ομάδας του Πειραιά, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση στο δεξί του γόνατο.

Ο «Φόρτου» από την πρώτη στιγμή, ωστόσο είχε δίπλα του τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά και φυσικά τον κόσμο των «ερυθρόλευκων». Στον αρχηγός των Πειραιωτών έχουν συμπαρασταθεί αθλητές απ’ όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Το πρωί της Κυριακής και συγκεκριμένα μετά το τέλος της προπόνησης στο θεραπευτήριο Metropolitan βρέθηκαν συμπαίκτες του με επικεφαλής τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Οι Γιώργος Μασούρας, Λεονάρντο Κούτρης, Φιορίν Ντουρμισάι και Βασίλης Σουρλής επισκέφθηκαν τον Κώστα Φορτούνη για να του δείξουν πως είναι δίπλα του.

«Μετράμε αντίστροφα. Σε περιμένουμε γρήγορα πίσω, αρχηγέ», έγραψε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στα social media. Η κουβέντα τους φυσικά δεν θα μπορούσε να μην πάει και στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης με τη Βικτόρια Πλζεν. Ο Φορτούνης από την πλευρά του ευχήθηκε στους συμπαίκτες του καλή επιτυχία στο πρώτο επίσημο ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε την ανάρτηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ!! ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ ΑΡΧΗΓΕ??⚽️ @kfortou7

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Avraam Papadopoulos (@papadopoulos.avraam) στις