Κληρώνει για Νταμπό και Ολυμπιακό

Στην Ιταλία μιλάνε για επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού στη Φιορεντίνα για τον 27χρονο χαφ με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει στα 3 εκατ. ευρώ.

Κληρώνει για Νταμπό και Ολυμπιακό

Από την Ιταλία προέκυψε το θέμα για τον Μπριάν Νταμπό και τον Ολυμπιακό. Ένας ποδοσφαιριστής που είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» και παλιότερα και τώρα μπήκε ξανά στη ζωή τους. Στην Ιταλία συνεχίζεται η αναφορά στον 27χρονο χαφ και μάλιστα μιλούν για μία υπόθεση που είναι αρκετά προχωρημένη.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει επίσημη πρόταση στη Φιορεντίνα για τον Μπριάν Νταμπό, ο οποίος πέρσι έκανε 22 συμμετοχές στο Καμπιονάτο. Ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική ομάδα που ασχολείται με τον 27χρονο άσο. Τα ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν πως και η Ναντ τον έχει στο… στόχαστρο της και επίσης έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται η οριστική απόφαση για το μέλλον του Μπριάν Νταμπό. Πάντως πρόκειται για «αλμυρή» περίπτωση, αφού το κόστος αυτής της μεταγραφής φτάνει στα 3 εκατ. ευρώ. Οι Πειραιώτες είχαν ασχοληθεί μαζί του και τον Γενάρη του 2018, αλλά τότε ο ποδοσφαιριστής κατέληξε στη Φιορεντίνα.

Πρόκειται, πάντως για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις σε μία ομάδα. Παίζει ως χαφ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ. Είναι ένα θέμα αν θα προτιμήσει ο παίκτης να επιστρέψει στη Γαλλία ή θα επιλέξει τον Ολυμπιακό. Από το λιμάνι πάντως τηρούν σιγή ιχθύος γι’ αυτό το θέμα.