Όταν ο Ολυμπιακός πουλάει με 4 εκατ. ευρώ τον Νικολάου

Στον Ολυμπιακό αυτή την περίοδο ασχολούνται μόνο με τα παιχνίδια κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν και όχι με τις πωλήσεις και ειδικά με τα ποσά που ακούγονται.

Όταν ο Ολυμπιακός πουλάει με 4 εκατ. ευρώ τον Νικολάου

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν αναπτυχθεί πολλά σενάρια για ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Κούτρης, Σισέ και Μεριά είναι οι παίκτες που βρίσκονται στο επίκεντρο των φημών περί ενδιαφέροντος από ξένους συλλόγους. Τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, αυτή τη στιγμή εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι η Βικτόρια Πλζεν.

Παίζουν τη μισή χρονιά στα ματς με τους Τσέχους και δεν πρόκειται να καθίσουν στο τραπέζι να συζητήσουν για ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικά στελέχη. Τη δεδομένη χρονική στιγμή το πρώτο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι οι δύο αναμετρήσεις με τη Πλζεν.

Από την άλλη, όμως, ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που δεν είναι εύκολος στις διαπραγματεύσεις του και φυσικά δεν πουλάει και φθηνά. Δεν θα καθίσει στο τραπέζι η ομάδα του Πειραιά για βασικούς ποδοσφαιριστές όταν τα ποσά είναι στα 4 και 5 εκατ. ευρώ.

Αυτό δεν είναι και δύσκολο να το καταλάβει κανείς αρκεί να σκεφτεί πως ο Δημήτρης Νικολάου που πέρσι δεν είχε συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα πωλήθηκε έναντι 4 εκατ. ευρώ στην Έμπολι. Από αυτό το παράδειγμα και μόνο μπορεί να γίνει αντιληπτό πως στο μεγάλο λιμάνι δεν θα ασχοληθούν με τέτοιες προτάσεις και ειδικά αυτή την περίοδο.

Το τι μπορεί να συμβεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει αυτή τη στιγμή και κανείς δεν μπορεί να το πει με μεγάλη σιγουριά. Το ότι στον Ολυμπιακό θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ μέχρι το τέλος Αυγούστου είναι ένα άλλο θέμα, αλλά αυτό θα συμβεί με τους όρους που θέτει η ομάδα του Πειραιά. Οι επόμενες δύο εβδομάδες, όμως, είναι πολύ κρίσιμες για τους «ερυθρόλευκους».