Ντου οπαδών του Παναθηναϊκού στο συμβούλιο της ΠΑΕ

Οργισμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού μπούκαραν στα γραφεία της ΠΑΕ κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου.

Ντου οπαδών του Παναθηναϊκού στο συμβούλιο της ΠΑΕ

Οι οπαδοί διέκοψαν τη συνεδρίαση και μίλησαν με τον πρόεδρο Βασίλη Κωνσταντίνου από τον οποίο ζήτησαν να εξοφλήσει ο Γιάννης Αλαφούζος όλες τις οφειλές ώστε η ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Παρόντες στο Δ.Σ είναι οι Βασίλης Κωνσταντίνου, Στράτος Σωπήλης και Χρήστος Πλιάτσικας ενώ δεν παρίστανται οι Γιάννης Παναγιωτίδης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Πλυτάς και φυσικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Λίγο νωρίτερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε με ανακοίνωσή της στην απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για αφαίρεση 9 βαθμών λόγω οφειλών στους Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ.Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές που αντιστοιχούν σε δόσεις βάση των διακανονισμών που έχουν γίνει με Λέτο και Εσιέν και εξόφληση του Τοτσέ. Άμεσα προχωρά σε εξόφληση των δόσεων τους προκειμένου να γίνει άρση της ποινής».