Άρης-Ατρόμητος 2-1: Άνοιξε λογαριασμό ο Ιντέγε

Ο Ιντέγε Μπράουν σημείωσε ένα γκολ και είχε συμμετοχή στο δεύτερο στη νίκη του Άρη με 2-1 επί του Ατρόμητου σε φιλικό που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης-Ατρόμητος 2-1: Άνοιξε λογαριασμό ο Ιντέγε

Ο Άρης νίκησε τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη με σκορ 2-1. O Μπράουν Ιντέγε πίεσε τον Γούτα για να πετύχει το αυτογκόλ με το οποίο ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 25'. Ο Νιγηριανός φορ αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Φετφατζίδης και έκανε το 2-0 στο 68΄.

Ο Ατρόμητος μείωσε στο 70΄με πλασέ του Mανούσου ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Άρη. Το ματς ήταν αρκετά σκληρό για φιλικό, με δυνατά έως επικίνδυνα μαρκαρίσματα εκατέρωθεν.

Ο Άρης έδειξε πιο έτοιμος από τον Ατρόμητο πριν από τις ευρωπαϊκές τους εμφανίσεις την άλλη εβδομάδα. O Σούντγκρεν στο ντεμπούτο του έκανε πολλή δουλειά για τον Άρη.

Διαιτητής: Γκορτσίλας

ΑΡΗΣ (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Μπάσα (56΄Σάσα), Ντιγκινί, Ιντέγε (69΄Ντουάρτε), Τόνσο (76΄Κωνσταντινίδης), Σούντγκρεν, Ματίγια (85΄Μπακούτσης), Φετφατζίδης (69΄Μαρτίνες), Βέλεθ (76΄Δεληζήσης), Κόρχουτ (85΄Τσαγκαλίδης), Ροζ (76΄Σόουζα)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Αναστασίου): Μέγιερι (79΄Θεοδωράκης), Ρισβάνης (62΄Κάχιλα), Κατράνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Μάντσον (76΄Γαρουφαλλιάς), Χαρίσης (76΄Νάτσος), Ουμπίντες (54΄Ν΄Σικουλού), Ουγκράι (54΄Ρόσα), Μανούσος (79΄Κωτσόπουλος), Βέλλιος (54΄Κορτ)

Περισσότερα σε λίγο