Βαγγέλης Μαρινάκης στο BBC: «Πρωταθλητές σε ό,τι κι αν κάναμε!»

O ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, έκανε δηλώσεις στο BBC ύστερα από το φιλικό των δύο ομάδων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Βαγγέλης Μαρινάκης στο BBC: «Πρωταθλητές σε ό,τι κι αν κάναμε!»

O ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε δηλώσεις στο BBC μετά το φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και τόνισε τα εξής:

«Η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική για μια ομάδα. Αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε μια αλλαγή, θα το κάνουμε.

Θέλουμε έναν προπονητή που δίνει την πρόσθετη δύναμη στην ομάδα. Αυτό που θέλω να αλλάξω είναι η νοοτροπία στους παίκτες, στο προπονητικό τιμ και στους οπαδούς μας. Δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με μικρά πράγματα και να πούμε ότι δεν έχει σημασία, θα παίξουμε καλύτερα στον επόμενο αγώνα. Όχι, πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε αυτόν τον αγώνα και να κερδίσουμε. Αυτό θέλω να κάνω.

Η βελτίωση και πρόοδος είναι ο στόχος μας. Δεν είναι εύκολο, δεν θέλω να υποσχεθώ πράγματα, θέλω να παραδώσω πράγματα, πρέπει να βάλουμε κάποιους καλούς παίκτες για να γεμίσουμε τα κενά και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το κάνουμε».

Και καταλήγοντας ο Μαρινάκης είπε: «Θέλουμε να πράξουμε όσα θέλουμε, βήμα προς βήμα, να βελτιώσουμε την υποδομή, να ανοικοδομήσουμε το City Ground το οποίο είναι ένα πολύ σημαντικό έργο. Όλοι ανυπομονούν να χτίσουμε ένα νέο στάδιο.

Θέλουμε να βελτιώσουμε τις προπονητικές εγκαταστάσεις και, φυσικά, να βελτιώσουμε την ομάδα ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε εκεί όπου ανήκουμε. Ο ουρανός είναι το όριο.

Ό,τι έκανα στη ζωή μου, δεν ήρθε εύκολα, αλλά σε ό,τι και αν κάναμε μέχρι τώρα καταφέραμε να είμαστε πρωταθλητές, στις επιχειρήσεις μας, στον Πειραιά και στο ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό, γιατί να μην το επαναλάβουμε αυτό και με την Νότιγχαμ;

Έχω πάθος σε ό,τι και αν κάνω. Το βλέπετε γύρω σας, μπορείτε να το δείτε στον Πειραιά. Και αυτό θέλω να πετύχω και στην Νότιγχαμ».