Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Βέρντε (pic)

Ο Ντανιέλε Βέρντε έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ και μάλιστα διάλεξε ήδη και τη νέα του φανέλα.

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Βέρντε (pic)

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης έβαλε και την απαραίτητη υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα το απόγευμα της Τετάρτης (17/7).

Ο 23χρονος Ιταλός εξτρέμ έφτασε στο αεροδρόμιο των Σπάτων λίγο πριν από τις 13:00 και μετέβη απευθείας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αργότερα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και υπέγραψε το συμβόλαιό του, ενώ παράλληλα διάλεξε και τη νέα του φανέλα με τον αριθμό 7, με την οποία και θα αγωνίζεται την προσεχή σεζόν για τους «κιτρινόμαυρους».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Βέρντε, ο οποίος όπως τονίζεται υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια, προερχόμενος από την ομάδα της Ρόμα.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Nτανιέλε Βέρντε από τη Ρόμα. Ο 23χρονος Ιταλός διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, θα φοράει τη φανέλα με το αγαπημένο του νούμερο 7 και γίνεται ο πέμπτος Ιταλός ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ομάδας μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.