Κρατάει μόνο δύο παιδιά του Χάσι!

Ο αποκλεισμός του Γκιγιόμ Ζιλέ ήταν ακόμη ένα κομμάτι στο “παζλ” των αποχωρήσεων ενόψει της νέας σεζόν. Σταδιακά θα αποτελέσουν παρελθόν σχεδόν όλες οι εισηγήσεις του Μπέσνικ Χάσι.

Κρατάει μόνο δύο παιδιά του Χάσι!

Τέλος και ο Γκιγιόμ Ζιλέ μετά τους Σεμπά και Οφόε; Αυτό “φωτογραφίζει” ο αποκλεισμός του από την αποψινή αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη. Ο Βέλγος χαφ που έχει συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν, θα δει το ματς από την εξέδρα παρότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Προφανώς, ο αποκλεισμός του ήταν ένα “μήνυμα” ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Από τη στιγμή που δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή, δεν υπάρχει και λόγος να παίξει με την Κέρκυρα και λογικά και στα υπόλοιπα τρία ματς. Θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που υποτίθεται έχουν τις πιθανότητές τους να μείνουν στον Πειραιά και τη νέα σεζόν.

Ο Ζιλέ είναι λοιπόν άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των καλοκαιρινών αποχωρήσεων και αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με το γεγονός ότι σταδιακά φεύγουν μία-μία οι περσινές καλοκαιρινές εισηγήσεις του Μπέσνικ Χάσι.

Τον χειμώνα ήταν οι Καρσελά, Βούκοβιτς και Μίλιτς που ετοίμασαν βαλίτσες για άλλες πολιτείες. Παρεμπιπτόντως για τον Βούκοβιτς υπάρχει ενδιαφέρον και από την Μπολόνια, εφόσον η Βερόνα δεν μείνει στην 1η κατηγορία και δεν μπορέσει να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς (2,5εκ. ευρώ).

Ακολούθησε ο Οτζίτζα Οφόε που είναι εκτός ομάδα εδώ και δύο εβδομάδες, ενώ από χθες ουσιαστικά δεν βρίσκεται στην “εξίσωση” ούτε ο Γκιγιόμ Ζιλέ.

Από τα παιδιά του Χάσι, από τους παίκτες που ζήτησε πέρσι το καλοκαίρι να έρθουν στο Λιμάνι, έχουν μείνει μόνο δύο: Οι Σίλβιο Προτό και Μπιορν Ένγκελς. Σε πρώτη φάση και οι δύο υπολογίζονται κανονικότατα για τη νέα σεζόν.

Για τον Ένγκελς έχουν ακουστεί ένα σωρό σενάρια και όλα είναι ανοικτά. Για να αποχωρήσει όμως θα πρέπει να έρθει μία σούπερ πρόταση, καθώς μην ξεχνάμε ότι κόστισε κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Και με τα δεδομένα που υπάρχουν, καμία βέλγικη ομάδα δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Αφήστε δε που τον τελευταίο καιρό έχει και έναν διαφορετικό “αέρα” στον Ρέντη ο Ένγκελς, σαν να βγάζει προς τα έξω μία εικόνα ότι θέλει να παραμείνει ερυθρόλευκος.