Η Αθλητική Κυριακή, η οργή της ΑΕΚ και η αντίδραση του Ολυμπιακού (vid)

Δείτε τι είπαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, γιατί η ΑΕΚ μιλά για «τηλεδίκη» και ο Ολυμπιακός για ERT (Edw Radio Thessaloniki).

Η Αθλητική Κυριακή, η οργή της ΑΕΚ και η αντίδραση του Ολυμπιακού (vid)

Αντιδράσεις προκάλεσαν όσα ειπώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην «Αθλητική Κυριακή» και κυρίως το γεγονός ότι ο ο ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, Γιώργος Μίνος μαζί με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκο Κυριάκο και τον team μάνατζερ της ομάδας, Παντελή Κωνσταντινίδη προέβαλαν τις θέσεις του ΠΑΟΚ χωρίς να υπάρχει αντίλογος.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία προκάλεσε την απάντηση του διευθυντή του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ, Γιώργου Λυκουρόπουλου και παρουσιαστή της εκπομπής ενώ αργότερα ήρθε η αντίδραση του Ολυμπιακού μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα είπαν οι Παντελής Κωνσταντινίδης και Κυριάκος Κυριάκος.

Μετά από από λίγο, ήρθε η αντίδραση της ΑΕΚ, η θέση της οποίας έχει ως εξής:

«Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε ζωντανή εξέταση μαρτύρων», ήταν χαρακτηριστικά η θέση της ΑΕΚ για το θέμα.

Η συγκεκριμένη θέση διαβάστηκε και σχολιάστηκε στη διάρκεια της εκπομπής. Δείτε το απόσπασμα:

Μετά από τη συγκεκριμένη τοποθέτηση των ανθρώπων της ΕΡΤ, ήρθε νέα αντίδραση από την ΑΕΚ.

«Συγγνώμη που δεν αφήσαμε το ματς και το ταξίδι της επιστροφής από τα Χανία για να κάνουμε τηλεφωνική παρέμβαση σε τηλεδίκες που είχαν στηθεί σε στούντιο. Και το θράσος έχει όρια», ανέφεραν στις τάξεις του Δικεφάλου.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, τοποθετήθηκε μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά: «Στην ERT (Edw Radio Thessaloniki) σκέφτονται σοβαρά μετά την μίνι εκπομπή με τα νέα και τις θέσεις του ΠΑΟΚ που παρουσιάστηκε ως ένθετη χθες, να δείξουν όλο το 4ωρο βίντεο που έχει μοιράσει ο ΠΑΟΚ. Με σπικάζ Μίνου, γιατί δεν έχει ήχο».