Αυγενάκης: «Είναι γνωστό ότι είμαι ΟΦΗ!»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία της UEFA, όπου μεταξύ άλλων έγινε λόγος για τις οπαδικές του προτιμήσεις.

Αυγενάκης: «Είναι γνωστό ότι είμαι ΟΦΗ!»

Θεσμική συνάντηση με αντιπροσωπεία της UEFA είχε την Τρίτη (16/7) ο Λευτέρης Αυγενάκης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με τις δύο πλευρές να συζητούν πολλά και σημαντικά θέματα.

Πέραν του υφυπουργού, το «παρών» έδωσαν ο διευθυντής του τμήματος εθνικών ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς, ο δικηγόρος Άντζελο Ρηγόπουλος, ο γραμματέας της Επιτροπής Παρακολούθησης, Μάριος Γεωργίου και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας της ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ.

Συζητήθηκαν τα θέματα της βίας και των «στημένων» αγώνων, ενώ αποκαλύφθηκε πως η UEFA είχε εγκρίνει κονδύλι για την επισκευή του στεγάστρου του Παγκρήτιου, το οποίο για αδιευκρίνιστους λόγους δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ!

«Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, η οποία θα συνεχιστεί, ώστε να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να επιστρέψουν οι οικογένειες στο γήπεδο. Ο στόχος είναι κοινός και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς», σχολίασε μεταξύ άλλων μετά τη συνάντηση ο Αυγενάκης.

Ο Ζόραν Λάκοβιτς από την πλευρά του, σημείωσε: «Δώσαμε συγχαρητήρια στον υπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων του και μεταφέραμε και τα συγχαρητήρια του προέδρου της UEFA. Συζητήσαμε πολλά θέματα και θα έχουμε μια κοινή συνεργασία για να κάνουμε τα μελλοντικά βήματα».

Μάλιστα, ο Λάκοβιτς χαριτολογώντας μίλησε στον Αυγενάκη για τις οπαδικές του προτιμήσεις, λέγοντάς του: «Να ξέρετε ότι για εμάς είναι πολύ θετικό που δεν υποστηρίζετε κάποια από τις 4 μεγάλες ομάδες της Ελλάδας!».

Ο Λευτέρης Αυγενάκης του απάντησε: «Εγώ ΟΦΗ είμαι, είναι γνωστό. Αλλά και μια από τις μεγάλες ομάδες να υποστήριζα, πάλι αντικειμενικά θα λειτουργούσα».