Γιόχανσον: «Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για 'μενα»

Ο Ματίας Γιόχανσον δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Γιόχανσον: «Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για 'μενα»

Σε δηλώσεις του στη Live Sport ο Ματίας Γιόχανσον αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, τους στόχους της νέας σεζόν, αλλά και στο μέλλον στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα μεταξύ άλλων ανέφερε ο Γιόναχσον:

«Σίγουρα θέλουμε να τερματίσουμε πιο ψηλά σε σύγκριση με το προηγούμενο πρωτάθλημα. Πρέπει να το πετύχουμε. Είμαστε μόλις στην αρχή της σεζόν, ακόμα έχουμε νέα πρόσωπα και είναι δύσκολο να προβλέψουμε την κατάληξη. Όταν θα έχει περάσει λίγος καιρός, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Στην διάρκεια της προετοιμασίας θα μιλήσουμε μεταξύ μας και θα θέσουμε ους στόχους μας. Πρέπει να κάνουμε αρκετή δουλειά πρώτα».

Για το συνδυασμό δυνατών φιλικών για μία ομάδα χωρίς μεταγραφές: «Η προετοιμασία είναι προετοιμασία, δεν σημαίνει κάτι. Έχει να κάνει με το χτίσιμο της ομάδας και τον τρόπο που θα μάθει να παίζει, όχι με τα αποτελέσματα. Εγώ θα πω ότι σημαντική πρόκληση για εμάς να αντεπεξέλθουμε απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους».

Για το μέλλον του: «Δεν μπορώ να το προβλέψω. Ο Παναθηναϊκός διανύει μία δύσκολη περίοδο, δεν έχω συζητήσει και δεν ξέρω τι σκέφτονται για μένα οι άνθρωποι της ομάδας, οπότε μένω στο παρόν. Θα παίξω την μπάλα και βλέπουμε».