«Ο Ολυμπιακός για Μπενζιά…»

Δημοσίευμα της «L’ Equipe» αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 24χρονου Αλγερινού μεσοεπιθετικού της Λιλ, ο οποίος παίζει στη θέση του Φορτούνη.

«Ο Ολυμπιακός για Μπενζιά…»

Δεν είναι κάποιο… φρέσκο όνομα. Ο Γιασίν Μπενζιά είχε ξαναπαίξει στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ πριν από περίπου δύο μήνες, όταν ακόμα φερόταν να είναι στον αέρα το θέμα της ανανέωσης του Φορτούνη, θέμα το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν περισσότερο σενάρια του Τύπου παρά πραγματικότητα, καθώς ο αρχηγός συμφώνησε με τον Μαρινάκη σε δέκα λεπτά.

Ο 24χρονος Αλγερινός μεσοεπιθετικός, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο πίσω από τον φορ (αυτή είναι κυρίως η θέση του), όσο και στα πλάγια, αποτελεί σύμφωνα με την «L’ Equipe» τον παίκτη που εξετάζει ο Ολυμπιακός για να λύσει πιθανότατα το πρόβλημα που προέκυψε με τον Φορτούνη.

Ο Μπενζιά ανήκει στην Λιλ, έχει συμβόλαιο με τους Γάλλους εώς το καλοκαίρι του 2021 και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Φενέρμπαχτσε έχοντας 20 συμμετοχές και 2 ασίστ.

Η Λιλ θέλει να τον πουλήσει, προσπαθεί να κερδίσει γύρω στα 3 εκ. ευρώ, αλλά αν δει ότι δεν υπάρχει ομάδα για να τον αγοράσει, τότε θα κοιτάξει να τον ξαναδώσει δανεικό. Κάπου εκεί λοιπόν εμπλέκεται και ο Ολυμπιακός, στον οποίο πράγματι ο παίκτης είχε προταθεί εδώ και πολύ καιρό και εξεταζόταν σοβαρά από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους Μοντέστο – Καρεμπέ.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής με λίγα λόγια που τον γνωρίζουν πολύ καλά στο λιμάνι και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες κατά πόσο έχουν βάση τα όσα υποστηρίζουν τις τελευταίες ώρες στην Γαλλία και δη η έγκυρη εφημερίδα «L’ Equipe».