«Ενδιαφέρον για Μεριά από ομάδες της Γαλλίας και Ισπανίας-Ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό»

Ο μάνατζερ του Γιασίν Μεριά ανέφερε πως ο πελάτης του έχει προτάσεις από Γαλλία και Ισπανία, ωστόσο προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός.

«Ενδιαφέρον για Μεριά από ομάδες της Γαλλίας και Ισπανίας-Ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό»

Ο μάνατζερ του Γιασίν Μεριά, Καλίντ Ραχμάν μίλησε στο novasports για τον πελάτη του, δηλώνοντας πως έχει δεχτεί κρούση από ομάδες της Ισπανίας και της Γαλλίας, ωστόσο προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Μεριά βρίσκεται στην αποστολή της Τυνησίας στο Copa Africa, η οποία αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Σενεγάλη του Παπέ Σισέ και θα αντιμετωπίσει τη Νιγηρία στον μικρό τελικό (17/7). Ως τώρα δεν έχει χάσει λεπτό στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Μεριά τα πήγε εξαιρετικά με την Τυνησία στο Κόπα Άφρικα και όπως αναμενόταν έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από την Ευρώπη και συγκεκριμένα από τη Γαλλία και την Ισπανία. Ακόμα δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο σε ό,τι αφορά τα ακριβή ποσά, όμως το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν όλα πιο σαφή».

«Ο Γιασίν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Ολυμπιακό. Στην αρχή μπορεί τα πράγματα να ήταν λίγο δύσκολα καθώς δεν είχε αγωνιστεί ξανά εκτός Τυνησίας, ωστόσο προσαρμόστηκε και η ελληνική ομάδα είναι πλέον προτεραιότητα του. Όλα αυτά βέβαια αλλάζουν γρήγορα στο ποδόσφαιρο. Αφού ολοκληρώσει την παρουσία του στο Κόπα Άφρικα θα ξεκουραστεί και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα και να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του, ανάλογα πάντα με τις προτάσεις που θα προκύψουν».