Βλέπει Ολυμπιακό ο Μαρτίνς

Παίρνει την πρώτη του γεύση από το «Γ. Καραϊσκάκης» σε επίσημο παιχνίδι ο Πορτογάλος προπονητής που θα είναι στις κερκίδες στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Βλέπει Ολυμπιακό ο Μαρτίνς

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει τη Δευτέρα το βράδυ ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Κέρκυρα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το αγωνιστικό κομμάτι μπορεί να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα το τελευταίο διάστημα, όμως, και αυτό το ματς μόνο αδιάφορο δεν είναι. Μη ξεχνάμε πως οι Πειραιώτες μπορεί να έχουν χάσει το πρωτάθλημα, όμως, η δεύτερη θέση είναι πολύ σημαντική.

Η αναμέτρηση με τους «Φαίακες» είναι η πρώτη που θα διεξαχθεί μετά τις αλλαγές που έχουν γίνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι τη Δευτέρα το απόγευμα στο φαληρικό γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά τη νέα του ομάδα. Ο νέος κόουτς όλες αυτές τις ημέρες που βρίσκεται στη χώρα μας μελετάει τα πάντα όσον αφορά στον Ολυμπιακό. Κάνει επαφές με ανθρώπους της ομάδας και ενημερώνεται για όλα.

Το βράδυ της Δευτέρας (19:30) θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει για πρώτη φορά από κοντά την ομάδα του Πειραιά. Θα δει τον αγώνα με την Κέρκυρα και την Τρίτη αναμένεται να επιστρέψει για κάποιες ημέρες στην πατρίδα του μέχρι να γυρίσει ξανά στην Ελλάδα. Ο Μαρτίνς σίγουρα δεν περιμένει το ματς με τους «Φαίακες» για να βγάλει συμπεράσματα για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Έχει μελετήσει τον Ολυμπιακό και ξέρει πολύ καλά τα πάντα για όλους. Ο 47χρονος προπονητής, πάντως, θα δει και παίκτες που δεν είχαν παίξει αρκετά στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα είναι μία καλή ευκαιρία και για τον ίδιο να δει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σε δράση.

Να σημειώσουμε πως όλες αυτές τις ημέρες ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει μιλήσει στους ποδοσφαιριστές. Δεν έχει συναντηθεί με κανέναν παίκτη της ομάδας του Πειραιά και το έχει κάνει εσκεμμένα αυτό. Θεωρεί πως δεν υπάρχει και λόγος να μιλάει με παίκτες όταν είναι σε εξέλιξη η σεζόν. Έχει άλλωστε μία πολύ καλή συνεργασία με τον Χρήστο Κόντη από τον οποίο έχει ενημερωθεί για τα πάντα.