«Η Νότιγχαμ δεν δίνει τον Καρβάλιο στον Ολυμπιακό»

Οι φήμες για τον Ζοάο Καρβάλιο προκάλεσαν αναστάτωση στους οπαδούς της Νότιγχαμ, αλλά οι Άγγλοι είναι ξεκάθαροι ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί.

«Η Νότιγχαμ δεν δίνει τον Καρβάλιο στον Ολυμπιακό»

Μετά τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη το όνομα το Ζοάο Καρβάλιο ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα. Ο Πορτογάλος τραυματίστηκε στο πρώτο φιλικό της Νότιγχαμ Φόρεστ και είναι στα… πιτς με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα για τα φιλικά με Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

Για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό είναι έντονη η φημολογία πως θα γίνει κίνηση από τους Πειραιώτες προκειμένου να τον εντάξουν στο ρόστερ τους τώρα που έχασαν τον αρχηγό τους.

Οι Άγγλοι, ωστόσο έχουν διαφορετική άποψη και στα ρεπορτάζ τους είναι κατηγορηματικοί πως η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Ζοάο Καρβάλιο. Αναφέρουν, μάλιστα πως πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους παίκτες για το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας.

Τονίζουν πως παρά το γεγονός ότι η Νότιγχαμ και ο Ολυμπιακός έχουν κοινό ιδιοκτήτη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ζοάο Καρβάλιο δεν θα φύγει για τον Πειραιά. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που κοστίζει 15 εκατ. ευρώ και οι φήμες ότι θα αλλάξει φανέλα προκάλεσαν αντιδράσεις στον κόσμο του αγγλικού συλλόγου.

Οι φίλοι της Νότιγχαμ αντιδρούν στο ενδεχόμενο πως ο Ολυμπιακός θα πάρει τον 22χρονο μεσοεπιθετικό και αυτό που προκύπτει εδώ και λίγη ώρα από τους Άγγλους είναι πως δεν παραχωρείται ο ποδοσφαιριστής.