To ματς με Νότιγχαμ κάτι παραπάνω από φιλικό για τον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι τελευταίες δοκιμές του Μαρτίνς και η συνεργασία με τα στελέχη των Άγγλων.

To ματς με Νότιγχαμ κάτι παραπάνω από φιλικό για τον Ολυμπιακό

Το μεγάλο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι σε πρώτο πλάνο για την ομάδα του Πειραιά. Για τους «ερυθρόλευκους» είναι πάρα πολύ σημαντικό το ματς με τον αγγλικό σύλλογο και καλούν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η αποστολή της Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Ελλάδα για το σπουδαίο και ιστορικό φιλικό ματς με τον Ολυμπιακό. Οι Άγγλοι πριν την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο το βράδυ τον Ατρόμητο.

Για τον Ολυμπιακό είναι το τελευταίο ματς πριν τις «μάχες» με τη Βικτόρια Πλζεν και η τελευταία ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει δοκιμές. Πάντως τις επόμενες ημέρες στο μεγάλο λιμάνι αναμένεται να έχουν μία σειρά από συναντήσεις και συνεργασίες με τους ανθρώπους της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τα στελέχη του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συνεργαστούν με τους Άγγλους, ενώ μη ξεχνάμε πως σε επίπεδο ακαδημιών ήδη υπάρχει συνεργασία ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει τις δοκιμές του σε ένα ματς που θεωρείται πρόβα τζενεράλε. Ο κόσμος που την ερχόμενη Τρίτη θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.