Πώς είναι το «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ (pic)

Δείτε την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του φαληρικού γηπέδου λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι των Πειραιωτών στο «σπίτι» τους.

Πώς είναι το «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ (pic)

Ένα θέμα που απασχόλησε πέρσι τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ήταν ο αγωνιστικός χώρος του «Γ. Καραϊσκάκης». Στα ματς με τη Λουκέρνη και τη Μπέρνλι ήταν σε πολύ κακή κατάσταση με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μην κάνουν καν προπόνηση στο φαληρικό γήπεδο την παραμονή του ματς, ενώ και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να έχουν παράπονα για την κατάσταση του χλοοτάπητα.

Οι άνθρωποι του φαληρικού γηπέδου το πρώτο πράγμα που έκαναν μόλις τελείωσαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου ήταν να ξεκινήσουν εργασίες στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου στα προκριματικά να είναι όπως πρέπει. Ανατέθηκε το έργο σε νέα εταιρεία, αφού πέρσι είχαν γίνει σοβαρές παραλείψεις και το φαληρικό γήπεδο αυτή τη στιγμή είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Το ΦΩΣ στο σημερινό του φύλλο έχει δημοσιεύσει φωτογραφία από τον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης». Μία εβδομάδα πριν το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο χλοοτάπητας είναι άψογος και μέχρι το πρώτο επίσημο ματς που θα γίνει στις 30 Ιουλίου με τη Βικτόρια Πλζεν θα είναι ακόμα καλύτερος. Μάλιστα στη διακοπή του Νοεμβρίου θα γίνουν νέες εργασίες προκειμένου ο χλοοτάπητας να αντέξει στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα και να μην πάθει ζημιά.

Δείτε στη φωτογραφία πως είναι το «Γ. Καραϊσκάκης» λίγες ημέρες πριν το ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.