Τζούρτζεβιτς: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ο Σέρβος επιθετικός δήλωσε ευχαριστημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει στον Ολυμπιακό.

Τζούρτζεβιτς: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Οι προσδοκίες για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς ήταν πολύ μεγάλες όταν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει κανέναν. Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε στην κάμερα της Nova και σε ερώτηση για το μέλλον του είπε: «Ελπίζω να έχω περισσότερες ευκαιρίες να παίξω. Μου αρέσει το κλαμπ, μου αρέσει η Ελλάδα και θέλω να μείνω εδώ. Ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να βάλω περισσότερα γκολ», ήταν τα λόγια του «Τζούκα».

Σε ερώτηση για τους στόχους του Ολυμπιακού ο Σέρβος επιθετικός απάντησε: «Έχουμε αφήσει πίσω μας μία δύσκολη περίοδο γιατί στο προηγούμενο ματς ήρθαμε ισόπαλοι και χάσαμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και θέλουμε τέσσερις νίκες», είπε ο Τζούρτζεβιτς, ενώ ρωτήθηκε αν ο Μαρτίνς έχει συναντηθεί με τους παίκτες και σχολίασε: «Όχι, δεν τον έχουμε δει εμείς ακόμα».

Όσον αφορά στο παιχνίδι με την Κέρκυρα ο Τζούρτζεβιτς τόνισε: «Δεν μας ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, γιατί στον προηγούμενο αγώνα στην Κέρκυρα χάναμε στο πρώτο ημίχρονο 1-0. Τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ».

Ολοκληρώνοντας ο Τζούρτζεβιτς αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός μετά από καιρό θα παίξει μπροστά στο κοινό του. «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις χωρίς κόσμος γιατί μοιάζουν με φιλικά παιχνίδια. Πιστεύω να μας βοηθήσουν οι οπαδοί μας να πάρουμε τη νίκη όπως κάναμε και στα άλλα ματς», ήταν τα λόγια του Τζούρτζεβιτς.