Εκτός πλάνων ο Σανκαρέ στην Μπορντό, καραδοκεί ο Ολυμπιακός

Ο Σενεγαλέζος χαφ δεν είναι υπολογίζεται από τους Γιρονδίνους και στον Ολυμπιακό παρακολουθούν την περίπτωση του.

Εκτός πλάνων ο Σανκαρέ στην Μπορντό, καραδοκεί ο Ολυμπιακός

Ο Γιουνούς Σανκαρέ προστέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής. Είναι παίκτης που έχει το πακέτο που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς για τα χαφ του και είναι υπό παραχώρηση από τη Μπορντό.

Οι Γιρονδίνοι το απόγευμα θα παίξουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Παρτιζάν. Σε αυτό το ματς δεν θα αγωνιστεί ο Σενεγαλέζος χαφ. Ο 29χρονος Αφρικανός ήταν ο σκόρερ της Μπορντό στο τελευταίο της επίσημο ματς εκείνο το 1-0 επί της Καέν.

Η απόφαση, ωστόσο έχει παρθεί από τον γαλλικό σύλλογο και ο παίκτης δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Ο Σανκαρέ, μάλιστα δεν συμμετέχει καν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Μπορντό. Ο υψηλόσωμος χαφ προπονείται με τις ρεζέρβες των Γιρονδίνων και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη Γαλλία περιμένουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το τι θα γίνει με το μέλλον του.

Ο παίκτης είναι υπό παραχώρηση και φυσικά απόψε κόντρα στην Παρτιζάν δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Πρέπει να τονιστεί πως έχει συμβόλαιο με τους Γάλλους έως το 2021και είναι παίκτης που κοστολογείται 5 εκατ. ευρώ. Δεν μοιάζει να είναι απλή υπόθεση, αλλά στον Ολυμπιακό ποντάρουν πολλά στο γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Στον Πειραιά δεν βιάζονται να τελειώσουν το θέμα με τον κεντρικό τους χαφ, αφού από εβδομάδα θα έχουν στη διάθεση τους και τον Μαντί Καμαρά. Επομένως την περίπτωση του Σανκαρέ τη δουλεύουν, αλλά θα κοιτάξουν να τη φέρουν στα μέτρα τους. Είναι σημαντικό σε αυτή την ιστορία πως ο παίκτης δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της Μπορντό και θέλει να τον ξεφορτωθεί.