Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το φιλικό με το Αμβούργο

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε ενδεκάδα ενόψει Αμβούργου, αλλά δούλεψε για πάνω από μία ώρα με τους παίκτες του στο πώς θα αξιοποιούνται οι σέντρες από τα πλάγια.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το φιλικό με το Αμβούργο

Την Τετάρτη (10/7, 19.00) ο Ολυμπιακός δίνει το τελευταίο του φιλικό στο εξωτερικό με αντίπαλο το Αμβούργο. Η γερμανική ομάδα στην οποία παίζει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, αγωνίζεται στη 2η κατηγορία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένα σύνολο που περνάει απαρατήρητο και ειδικά όταν έχει ένα μπάτζετ κοντά στα 60 εκ. ευρώ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς που έμεινε ευχαριστημένος με τη διάθεση και την ενέργεια των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό με τη Ντιναμό Κιέβου, αν είχε ένα μικρό παράπονο αυτό θα ήταν το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν εκμεταλλεύτηκαν κάποιες καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν κόντρα στους Ουκρανούς.

Για αυτό το λόγο στην προπόνηση της Κυριακής (9/7) έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα τελειώματα φάσεων. Πολλές οι σέντρες από τα πλάγια, με στόχο οι Σολδάνο, Ντουρμισάι, Φορτούνης, Κάιπερς και όλοι όσοι ήταν στη μεγάλη περιοχή να βρουν δίχτυα.

Η άσκηση διήρκησε για αρκετή ώρα και στη συνέχεια ο Μαρτίνς χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες. Από αυτό το μίνι διπλάκι, αλλά και τις ασκήσεις με τα τελειώματα φάσεων, απουσίαζαν όλοι όσοι αγωνίστηκαν σε όλο το ματς ή ένα ημίχρονο με την Ντιναμό Κιέβου. Εκείνοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.