Στον Παναιτωλικό ο Μιμίτο

Κάτοικος Αγρινίου είναι ο 22χρονος αμυντικός μέσος Μιμίτο που ανακοινώθηκε και επισήμως από τον Παναιτωλικό, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.  

Στον Παναιτωλικό ο Μιμίτο

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και με τη «βούλα» ο Μιμίτο. Ο 22χρονος αμυντικός μέσος που μέχρι πρότινος προσέφερε τις αγωνιστικές του υπηρεσίες για λογαριασμό της Γκιμαράες Β, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τους Αγρινιώτες, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για τα «καναρίνια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού, αναφέρει τα παρακάτω: «Νέα μεταγραφική προσθήκη για την ομάδα μας, με τον Μιμίτο (Atair Mimito Rocha) να υπογράφει διετές συμβόλαιο, με δικαίωμα επέκτασης. Ο Μιμίτο γεννήθηκε τις 12 Δεκεμβρίου 1997 και αγωνίζονταν στη Γκιμαράες Β».

Μάλιστα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αγρινιωτών, ύστερα από το πέσιμο των υπογραφών, ανέφερε τα παρακάτω: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα και είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Υπόσχομαι να είμαι 100% επαγγελματίας για να βοηθήσω την ομάδα στην κατάκτηση των στόχων της», αναφέρει η ανακοίνωση του Παναιτωλικού».