Μαρτίνς: «Είδα διαφορετική εικόνα σήμερα, είμαι ικανοποιημένος»

Ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στο φιλικό με τη Ντιναμό Κιέβου έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μαρτίνς: «Είδα διαφορετική εικόνα σήμερα, είμαι ικανοποιημένος»

Μετά το φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στα κανάλια «Novasports»: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί το τελευταίο παιχνίδι ήταν για να τραβήξω την προσοχή από κάποιους παίκτες. Είδα διαφορετική εικόνα σήμερα είχα νιώσει μία χαλάρωση στα τελευταία ματς και σήμερα δεν την είδα. Ήμασταν καλά απέναντι σε έναν αντίπαλο επιπέδου Champions League. Ήμασταν καλά και τακτικά και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου 1-1: Σε καλό δρόμο οι Πειραιώτες

Για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας είπε: «Είμαστε σε φάση της προετοιμασίας που αρχίζουν οι παίκτες και παίζουν 90 λεπτά. Είμαστε σε μία φάση που οι παίκτες είναι έτοιμοι για τα επίσημα ματς. Έχουμε ακόμα δύο φιλικά που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να αυξήσουμε το χρόνο των ποδοσφαιριστών».

Τα γκολ του Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου 1-1 (vid)

Για την ενσωμάτωση του Καμαρά υποστήριξε: «Πρέπει να γυρίσει στη χώρα του και μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει σταματήσει και ο ρυθμός του θα είναι πολύ υψηλός. Θα ήταν καλύτερο για την καριέρα του να συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα, αλλά για το καλό της ομάδας είναι καλό που θα γυρίσουν στην ομάδα».

Μπρούνο: «Μπορώ να παίξω κεντρικός χαφ»