Στον Ρέντη ο Δημήτρης Σιόβας (pic)

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει προετοιμασία με τη Λεγανές.

Στον Ρέντη ο Δημήτρης Σιόβας (pic)

Ένας φίλος από τα παλιά βρέθηκε στον Ρέντη για να κάνει το πρόγραμμα του λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο διεθνής αμυντικός ξεκινάει προετοιμασία με τη Λεγανές την ερχόμενη εβδομάδα και έχει ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Ο Σιόβας πήγε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη όπου και ακολούθησε το πρόγραμμα που έχει πάρει από το τιμ της Λεγανές.

Είναι ένα πρόσωπο που έχει πολλές συμπάθειες στον Ολυμπιακό παρά το γεγονός πως έχει φύγει από τον σύλλογο. Και ο ίδιος δεν έχει κρύψει ποτέ ότι το μυαλό του είναι στην ομάδα του Πειραιά. Ο Σιόβας διατηρεί επαφές με ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» και με αρκετά στελέχη.

Η παρουσία του στον Ρέντη δεν σημαίνει κάτι απλά επιβεβαιώνει τις εξαιρετικές σχέσεις των δύο πλευρών. Πάντως ο Σιόβας ποτέ δεν έκρυψε πως στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι η επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Για φέτος δεν τίθεται τέτοιο θέμα, αφού ο παίκτης έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο και η Λεγανές υψηλές απαιτήσεις. Στο μέλλον, όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.