Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία του Μάρκοβιτς

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας βρίσκεται εδώ κι αρκετές ώρες ο Σέρβος στόπερ που έχει περάσει τα ιατρικά τεστ.

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία του Μάρκοβιτς

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός έχει έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δουλέψει πολύ καιρό τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία είχε αποδειχτεί πολύ ζόρικη, αφού οι ατζέντηδες του έφερναν συνεχώς αντιρρήσεις. Φάνηκε πως βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Ολυμπιακός έστειλε εισιτήρια στον παίκτη που ταξίδεψε στην πρωτεύουσα.

Ο Μάρκοβιτς το πρωί πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά τεστ κι εδώ και αρκετές ώρες βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της υπόθεσης. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, όμως, η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με την Παρτιζάν εδώ κι αρκετό καιρό. Ο σύλλογος του Βελιγραδίου αναμένεται να βάλει στο ταμείο του περίπου 1,5 εκατ. ευρώ. Εντός της ημέρας, πάντως περιμένουμε να τελειώσει και τυπικά το θέμα του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.