Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου: Φιλικό σαν... επίσημο!

Οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που μπορεί να την πετύχουν στην πορεία τους για τους ομίλους του Champions League το δεύτερο 15νθήμερο του Αυγούστου. Τι ετοιμάζει ο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου: Φιλικό σαν... επίσημο!

Η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε στην προπόνηση της Κυριακής (7/7). Δεν έκανε κάποιο διπλάκι για να διαμορφώσει κάποιος μία άποψη ότι μπορεί να στηριχθεί σε μία συγκεκριμένη ενδεκάδα παικτών για το πολύ δυνατό φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου (8/7, 19.00). Ένα φιλικό που είναι σαν... επίσημο!

Οι Ουκρανοί ξεκινούν την πορεία τους στα προκριματικά του Champions League από τον γ’ προκριματικό γύρο. Αν περάσει ο Ολυμπιακός την Βικτόρια, θα είναι στους ισχυρούς μαζί με την Ντιναμό. Αν όλα πάνε καλά και προκριθεί ο Ολυμπιακός και από τον γ’ προκριματικό, τότε στον προθάλαμο των ομίλων (τα πλέι οφ) θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Πόρτο και Ντιναμό Κιέβου.

Για τον Μαρτίνς λοιπόν το φιλικό με τους Ουκρανούς είναι πολύ σημαντικό, γιατί είναι πρώτον το πιο δυνατό και δεύτερο είναι το μοναδικό σε όλο αυτό το «οδοιπορικό» της καλοκαιρινής προετοιμασίας που θα βρει μία ομάδα που τη νέα σεζόν μπορεί να βρίσκεται στους ομίλους του Champions League.

Ο συντελεστής δυσκολίας ανεβαίνει για τα καλά και γι αυτό το λόγο το πιθανότερο είναι να δούμε από τον Μαρτίνς να επιλέγει την πιο «δυνατή» του ενδεκάδα.

Δηλαδή ένα σχήμα με Σα στα γκολπόστ, τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα στην άμυνα, τους ΓκιγιέρμεΜπουχαλάκη στα χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Ντουρμισάι ή τον Γκερέρο και τους Ποντένσε με έναν εκ των Βαλμπουενά ή Γιώργο Μασούρα στα «φτερά» είναι οι πιθανότερες επιλογές.