Το λαμπρό μέλλον του Ραντζέλοβιτς

Τα στοιχεία που κάνουν τον Σέρβο εξτρέμ ξεχωριστό και η άποψη πως αυτό το παιδί μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα.

Το λαμπρό μέλλον του Ραντζέλοβιτς

Συνωστισμός υπάρχει στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού. Είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που έχουν μαζευτεί στα εξτρέμ, αλλά ένας είναι αυτός που έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα και όχι άδικα.

Ο λόγος για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς για τον οποίο ακούγονταν πολύ καλά λόγια, όμως, τώρα έχουμε τη δυνατότητα να το διαπιστώσουμε βλέποντας τον παίκτη με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο 21χρονος εξτρέμ έκανε την εξαιρετική ασίστ στο παιχνίδι με την Γιαγκελόνια, αλλά δεν ξεχωρίζει μόνο γι’ αυτή τη μπαλιά.

Ο μικρός από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού έδειξε ότι έχει τσαγανό και το λέει η καρδιά του. Ο Ραντζέλοβιτς έχει δείξει πως είναι κανονικό εξτρέμ, ένας παίκτης που έχει όλα τα προσόντα και τα φόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα.

Δεν είναι εύκολο σε ένα παιδί αυτής της ηλικίας να βλέπεις τέτοια προσήλωση στο τακτικό κομμάτι και μέσα στο παιχνίδι να είναι πειθαρχημένος 100%. Ο Ραντζέλοβιτς ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή του και θα γυρίσει αμέσως να καλύψει τον μπακ, θα κάνει κίνηση στον κενό χώρο και γενικά είναι ποδοσφαιριστής που παίζει και χωρίς τη μπάλα.

Αφήνουμε στην άκρη τη σέντρα του στον Φορτούνη στο ματς με τη Γιαγκελόνια. Αυτή ήταν μία μπαλιά υψηλού επιπέδου. Έχει δείξει ο μικρός ότι γενικά έχει τη σέντρα και πολύ σημαντικό είναι πως έχει και τη γρήγορη εκτέλεση. Ο Ραντζέλοβιτς έχει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και αν δουλέψει θα εξελιχθεί σε σπουδαίος ποδοσφαιριστής.