Ολυμπιακός: Μπάλα με το «καλημέρα» ο Ελ Αραμπί (pics)

Ο Μαροκινός φορ ξεκίνησε την πρωινή προπόνηση της Κυριακής (7/7), συμμετέχοντας στο αρχικό πρόγραμμα που περιελάμβανε μπάλα και μετά έφυγε για έντονο ατομικό.

Ολυμπιακός: Μπάλα με το «καλημέρα» ο Ελ Αραμπί (pics)

Καιρός για χάσιμο δεν υπάρχει. Απομένουν σχεδόν δύο εβδομάδες από την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» με την Βικτόρια Πλζεν και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει όσο τίποτε άλλο να έχει στη διάθεσή του τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, το «βαρύ πυροβολικό» του Μαρόκο!

Ο Μαροκινός φορ λοιπόν, ακολούθησε το πρώτο μέρος της πρωινής προπόνησης της Κυριακής (7/7) συμμετέχοντας χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλο το ασκησιολόγιο που περιελάμβανε μπάλα.

Βέβαια, επειδή ήταν η πρώτη του προπόνηση, δεν έπρεπε να ζοριστεί με το «καλημέρα» και να βγάλει εις πέρας όλη την προπόνηση που είχε αρκετή ένταση με κυρίαρχο στοιχείο την κυκλοφορία.

Με το που ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος που ήταν κυκλοφορία σε κοντινές αποστάσεις, έφυγε μαζί με τον Σουντανί για έντονο ατομικό. Είπαμε άλλωστε: Οι υποχρεώσεις αρχίζουν σε περίπου 15 μέρες και ο Ελ Αραμπί αποκτήθηκε πριν από δύο μέρες για να βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός για την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League.