Έχει… ζόρια ο Ντάρκο!

Δεν είναι μόνο η επιστροφή του Μοντέστο στον Ρέντη εδώ και έναν μήνα που ήταν ένα «καμπανάκι» για τον Κοβάσεβιτς. Σε κύκλους μάνατζερ δεν έχει ακουστεί καθόλου το όνομά του ότι μπλέχτηκε είτε σε μεταγραφικές κινήσεις, είτε σε αποχωρήσεις, είτε στην υπόθεση του Πέδρο Μαρτίνς..

Έχει… ζόρια ο Ντάρκο!

Η φετινή σεζόν είναι ένα μάθημα για όλους. Όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές που είχαν φτάσει στο σημείο να νιώθουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι χωρίς να τιμωρούνται, αλλά και για τον… περίγυρο.

Έχουν προαναγγελθεί αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Αναμένονται αρκετά «έλα εσύ, φύγε εσύ», θα υπάρξουν ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να προκύψουν ανακατατάξεις και στο «ρόστερ» του οργανισμού που λέγεται Ολυμπιακός.

Ήδη κάποια πρώτα σημάδια έχουν αρχίσει να φαίνονται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τέτοιες κινήσεις.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για παράδειγμα δεν έχει τις αρμοδιότητες που είχε μέχρι πρότινος. Από σκάουτ επέστρεψε στον Ρέντη ως ο «μπαμπούλας» των αποδυτηρίων, αλλά δεν φαίνεται να ήταν και τόσο επιτυχημένος. Η επιστροφή του Φρανσουά Μοντέστο στον Ρέντη ήταν κατά κάποιο τρόπο ένα πρώτο «καμπανάκι» ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει διάφορα. Κυρίως από κύκλους μάνατζερ στο εξωτερικό βγαίνουν διάφορες ειδήσεις όπως για παράδειγμα ότι ο Σέρβος έχει περιορισμένες αρμοδιότητες ως προς τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Το όνομά του δεν έχει εμπλακεί πουθενά, ούτε στα διάφορα μεταγραφικά σενάρια, ούτε στο κομμάτι των αποχωρήσεων, ούτε φυσικά και στην πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς στην οποία έπαιξε σημαντικότατο ρόλο ο Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που τον είχε «σταμπάρει» εδώ και 12 μήνες.

Ποιο θα είναι το μέλλον του Ντάρκο στον Πειραιά; Ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει πολλάκις ότι υπάρχει θέμα οριστικού «διαζυγίου» και πώς θα τελειώσει η συνεργασία των δύο πλευρών

Το πιθανότερο ωστόσο είναι να αλλάξει πόστο. Να φύγει δηλαδή από τα αποδυτήρια και να επιστρέψει στο τμήμα σκάουτινγκ ή σε κάποια άλλη θέση που θα θεωρήσει ο Μαρινάκης ότι μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Εν κατακλείδι, αναμένονται αλλαγές στο οργανόγραμμα του συλλόγου, όχι μόνο στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι που αφορά προπονητές ή παίκτες. Φαίνεται λοιπόν πώς ο Κοβάσεβιτς θα είναι ένα κομμάτι αυτών των αλλαγών…