Πλησιάζει και η ώρα του Σουντανί

Δεν έχει παίξει καθόλου ο Αλγερινός επιθετικός στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού και ετοιμάζεται για την Αυστρία.

Πλησιάζει και η ώρα του Σουντανί

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από τον οποίο δεν πήρε γεύση ο κόσμος κατά τη διάρκεια των φιλικών στην Πολωνία είναι ο Χιλάλ Σουντανί. Για τον Αλγερινό ακραίο επιθετικό έχει αποφασιστεί από το ιατρικό επιτελείο και το τεχνικό τιμ πως θα πήγανε συντηρητικά.

Έτσι ξεκίνησε, αλλά είχε την… τρέλα του να μπει γρήγορα. Ανέβασε ρυθμό και ένιωσε μία σύσπαση με αποτέλεσμα να πάει λίγο πίσω η ένταξη του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Σουντανί δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής, ενώ συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Στην Αυστρία ο Ολυμπιακός έχει ακόμα δύο φιλικά ματς με Ντιναμό Κιέβου και Αμβούργο. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αλγερινό ακραίος επιθετικός θα εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών και είναι πολύ πιθανό σε αυτά τα ματς να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Προς το παρόν αυτό που έχει σημασία για τον Σουντανί είναι να μην υπάρχει ο κίνδυνος να πάθει ζημιά. Όταν θα είναι σίγουρο το ιατρικό επιτελείο τότε θα αποφασιστεί να μπει με την ομάδα, αλλά πλέον μοιάζει πιθανό στην Αυστρία να τον δούμε να παίρνει τον χρόνο του.