Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Επιλογή 100% του Μαρτίνς

Ο Μαροκινός φορ αποτέλεσε προσωπική εισήγηση του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Επιλογή 100% του Μαρτίνς

Πολύς ντόρος προκλήθηκε της τελευταίες ώρες για το αν ο Ελ Αραμπί ήταν επιλογή του Μαρτίνς ή κάποια μανατζερικη δουλειά. Ξεκάθαρα και χωρίς πολλά λόγια, ο Μαροκινός φορ αποτέλεσε προσωπική εισήγηση του Πορτογάλου.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό - Η ανακοίνωση

Μάλιστα η πρώτη κουβέντα έγινε στις 15 Ιουνίου ανάμεσα στη διοίκηση και τον Μαρτίνς ότι μένει ελεύθερος από το Κατάρ ένας φορ - μπόμπερ, ένας επιθετικός που έχει το γκολ στο... τσεπάκι του.

Ο Μαρτίνς λοιπόν ήταν αυτός που έβαζε το χέρι του στη φωτιά ότι το γεγονός πως έπαιξε στο Κατάρ δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Πίτι για Ελ Αραμπί: «Ο Ολυμπιακός πήρε το τέλειο εννιάρι»

Ούτε για μια στιγμή δεν εξέφρασε αμφιβολία για την κατάσταση του, επειδή οι άλλοι ποδοσφαιριστές που προέρχονταν από την Αραβία, εμφανίζονταν με κατεστραμμένα γόνατα λόγω των καλών γηπεδικών συνθηκών.

Ο Ελ Αραμπί αντιμετώπισε το πρωτάθλημα του Κατάρ με την πρέπουσα σημασία και για αυτό το λόγο έφτασε σε σημείο να σκοράρει σχεδόν 30 γκολ τη σεζόν.

Και κάτι τελευταίο: Ο Μαρτίνς αν είχε να επιλέξει ανάμεσα σε Ελ Αραμπί και Μπεργκ, θα προτιμούσε χωρίς δεύτερη σκέψη τον Μαροκινό. Αυτό τα λέει όλα...