Συνάντηση κορυφής στην ΑΕΛ, τιμ μάνατζερ ο Μαντζιώκας


Ο προπονητής της ΑΕΛ Γκόρνταν Πέτριτς βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας. Μάλιστα είχε την πρώτη του γνωριμία με το νέο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Κώστα Μαντζιώκα.

Συνάντηση κορυφής στην ΑΕΛ, τιμ μάνατζερ ο Μαντζιώκας

Συνάντηση κορυφής σήμερα στην ΑΕΛ ενόψει της έναρξης των προπονήσεων την ερχόμενη εβδομάδα. Ο νέος τεχνικός Γκόρνταν Πέτριτς τα είπε με τον τιμ μάνατζερ της ΑΕΛ, Κώστα Μαντζιώκα. Για αύριο έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«1. Team Manager όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της ΑΕΛ αναλαμβάνει ο καταξιωμένος Γυμναστής, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου UEFA, προπονητής φυσικής κατάστασης κατά το παρελθόν τόσο της ΑΕΛ όσο και άλλων ομάδων της Super League, γέννημα θρέμμα Λαρισαίος κ. Κώστας Μαντζιώκας.

Γνωρίστηκε με τον προπονητή μας κ. Πέτριτς και ήταν παρών στο business lunch το οποίο έγινε σήμερα σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Λάρισας και στο οποίο συμμετείχαν ο προπονητής μας κ. Πέτριτς, ο βοηθός του κ.Ανδρέας Λαυδαριάς, ο προπονητής φυσικής κατάστασης κ. Μπάμπης Παναγούλης, ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Γιώργος Φουσέκης, ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας κ. Γιώργος Μπασδέκης και ο επικεφαλής των φυσικοθεραπευτών μας κ. Γιώργος Ζαχαρής

Παρόντες στο γεύμα ήταν και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σωτήρης Μάρκου και ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Τάσος Χριστακόπουλος

Ο έτερος βοηθός του προπονητού μας κ. Αλεξάνταρ Γιόβιτς θα είναι παρών στη Λάρισα την Κυριακή 7/7.

2. Αύριο Σάββατο 6/7 ο κ. Πέτριτς ζήτησε από το προπονητικό και το ιατρικό τιμ να είναι όλοι παρόντες στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ στα Δένδρα στις 10 το πρωί, ώστε να σχεδιαστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας

3. Σήμερα έλυσε το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει ο τρίτος τερματοφύλακας Ντάβορ Ταλέσκι. Τις επόμενες ημέρες και το αργότερο ως την Τρίτη έχουν συμφωνήσει να λύσουν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια τους οι Χρήστος Γρομητσάρης, Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς και Πέταρ Κούνιτς.

Στην προετοιμασία θα συμμετάσχουν τελικώς και οι: 1)Νίκολα Γιακιμόφσκι, ο οποίος ζήτησε να παραμείνει και η ΠΑΕ ικανοποίησε το αίτημα του, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στον καταπληκτικό δεύτερο γύρο της προηγουμένης σεζόν, παρά το ότι στην αριστερή πλευρά εκτός του Στέφαν Ζίφκοβιτς έχει αποκτηθεί και ο διεθνής Σέρβος και δευτεραθλητής Σερβίας Νίκολα Στάνκοβιτς με την Ραντνίτσκι Νις, η οποία εκτόπισε από την δεύτερη θέση την Παρτιζάν Βελιγραδίου, με καλύτερο παίκτη τον τερματοφύλακα μας πλέον Μποριβόγιε Ρίστιτς, ο οποίος κράτησε την εστία του ανέπαφη 22 φορές, 2) ο αρχηγός της Εθνικής U20 της Εθνικής Αλβανίας Γκέρτι Χοτζάλλι, τον οποίο θέλει να αξιολογήσει ο νέος μας προπονητής.

Η ΑΕΛ είναι ίσως η μοναδική ομάδα της Super League που ξεκινά την προετοιμασία θέτοντας στη διάθεση του προπονητού της το σύνολο των ποδοσφαιριστών του ρόστερ της σεζόν 2019-2020, γεγονός το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στη Λάρισα, μετά την εποχή της κατακτήσεως του πρώτου Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος το 1988».