Ολυμπιακός: Γύρισε τον διακόπτη ο Μασούρας

Από την πάσα που δεν έδωσε στον Βαλμπουενά στο γεμάτο και εξαιρετικό παιχνίδι με τη Γιαγκελόνια που τάισε τον Γκερέρο.

Ολυμπιακός: Γύρισε τον διακόπτη ο Μασούρας

Το λογικό είναι μετά από ένα τέτοιο φιλικό παιχνίδι να σταθείς στον Μιγκέλ Γκερέρο. Τρία γκολ έβαλε άλλωστε το δικαιούται ο Ισπανός να πάρει αυτός όλη τη δόξα. Ο Γκερέρο το έχουμε γράψει πολλές φορές ότι δεν είναι ο μέγας γκολτζής, αλλά είναι ένας τίμιος ποδοσφαιριστής. Και στην προετοιμασία μάτια δεν βγάζει, αλλά φαίνεται στο παιχνίδι, παλεύει και συμμετέχει.

Θα σταθούμε όμως σε έναν άλλον ποδοσφαιριστή που κατά την ταπεινή μας άποψη πρέπει να προσεχθεί και πρέπει να έχει ρόλο στην ομάδα του Πειραιά. Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στα 60 λεπτά που έπαιξε με τη Γιαγκελόνια. Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός πέρσι εντάχθηκε γρήγορα στην ομάδα, αλλά όπως έχουμε γράψει και στο ΦΩΣ φέτος στην προετοιμασία έδειχνε σφιγμένος και να του λείπει η φρεσκάδα.

Όσο περνάνε οι ημέρες γίνεται όλο και καλύτερος. Από το ματς με τη Λέγκια Γκντανσκ είχε φανεί πως παίρνει τα πάνω του, ενώ και στις προπονήσεις είχε γυρίσει στον διακόπτη. Με τη Γιαγκελόνια έστειλε μήνυμα στον προπονητή του πως είναι απαραίτητος και πως είναι μία σημαντική μονάδα. Ο Μασούρας στο προηγούμενο φιλικό δεν είχε δώσει μία εύκολη πάσα στον Βαλμπουενά που ήταν μόνος για να τελειώσει τη φάση. Είχε προτιμήσει τότε να σουτάρει ψάχνοντας το γκολ κάτι που δεν πέτυχε.

Με τη Γιαγκελόνια, ωστόσο έκανε πολύ γεμάτο ματς, πολύ σοβαρό και βοηθώντας την ομάδα του να σκοράρει. Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το πρώτο γκολ, ενώ αυτός μοίρασε τις ασίστ στον Γκερέρο για να σκοράρει δύο φορές. Δεν είναι όμως μόνο οι ασίστ που έκανε αλλά η συνολικότερη εικόνα του στο ματς. Ο Μασούρας ήταν προσηλωμένος στην τακτική, γύριζε πίσω για να καλύψει και να πιέσει και έβγαζε ενέργεια. Θα πάρει τα πάνω του ο Μασούρας και είναι πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό.