Άρης για τηλεοπτικά: «Δεν θα αδικηθούμε, θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε»

Καθησυχαστικό ήταν το σχόλιο των ανθρώπων του Άρη αναφορικά με την ανακοίνωση του Υπουργείου για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Άρης για τηλεοπτικά: «Δεν θα αδικηθούμε, θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε»

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης περί αποδοχής των προσφορών από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΦΗ σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας περιόδου, τα οποία και απέκτησε εξ ολοκλήρου η ΕΡΤ.

Παρουσία Τσίπρα, οριστικά ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΦΗ στην ΕΡΤ - Η ανακοίνωση

Οι άνθρωποι του Άρη προέβησαν σε ένα καθησυχαστικό σχόλιο προς τον κόσμο για το γεγονός, τονίζοντας ότι η ομάδα παρακολουθεί πολύ στενά τις εξελίξεις, παρεμβαίνει όπου θεωρεί σκόπιμο και στο τέλος θα λάβει αυτό που της αξίζει.

Στο σχόλιο από την Αλκμήνης επισημαίνονται τα εξής:

«Βρισκόμαστε σε περίοδο έντονων ζυμώσεων και διεργασιών. Κατανοούμε τη δυσφορία και την ανησυχία του κόσμου μας με όσα ακούει και διαβάζει, αλλά να είναι όλοι βέβαιοι ότι ο Άρης παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και συμμετέχει σε αυτές όταν χρειάζεται. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αδικηθεί, όταν έρθει η ώρα των οριστικών αποφάσεων γιατί είναι παρών στις εξελίξεις. Θα πάρει αυτό που δικαιούται. Είναι βέβαιο».