Ολυμπιακός: «Παιχνίδι» υπομονής με Ελ Αραμπί

Οι ερυθρόλευκοι από την Τετάρτη (3/7) έχουν κάνει το αποφασιστικό βήμα για την απόκτησή του και περιμένουν την απάντηση του Μαροκινού, ο οποίος βλέπει ζεστά τον Πειραιά.

Ολυμπιακός: «Παιχνίδι» υπομονής με Ελ Αραμπί

Το ΦΩΣ από την Τετάρτη (3/7) σάς είχε προϊδεάσει για τις εξελίξεις με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί χάρη στη νέα βελτιωμένη πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός. Μια πρόταση που εξετάζει σοβαρά ο Μαροκινός, μια πρόταση που τον έχει γοητεύσει.

Όμως ακόμα δεν έχει απαντήσει. Έχει πει ότι έως την Κυριακή (7/7) θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του, ωστόσο δεν αποκλείεται να πάρει και μερικές μέρες παραπάνω.

Δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά στην Τουρκία επιμένουν το τελευταίο διήμερο ότι ο Ελ Αραμπί κρατάει ζεστή και την Τραμπζονσπορ, με την ομάδα της Τραπεζούντας να βλέπει και τον Μάρκους Μπεργκ.

Ολυμπιακός: Γι' αυτό είναι killer ο Ελ Αραμπί - Δείτε τα 31 καταπληκτικά γκολ που έβαλε φέτος (vid)

Κάνουν λόγο για "μπρα ντε φερ" ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Τραμπζονσπόρ. Υπομονή λοιπόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ελ Αραμπί βλέπει ζεστά τον Πειραιά, αλλά ακόμα δεν έχει πει το «ναι». Δεν έχει αλλάξει κάτι θεαματικά από την Τετάρτη.

Καλου-κακου πάντως στο λιμάνι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις. Μια εξ αυτών είναι του Στιβ Μουνιέ που λογικά σήμερα θα τελειώσει τις υποχρεώσεις του με το Μπενίν στο Κοπα Άφρικα.