Τι φοβάται πιο πολύ ο Χιμένεθ

O Μανόλο Χιμένεθ φοβάται περισσότερο για την απόφαση στην έφεση του ΠΑΟΚ παρά για το τι θα κάνει η ΑΕΚ στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Τι φοβάται πιο πολύ ο Χιμένεθ

Μιλώντας στη NOVA για τον αγώνα με τον Πλατανιά ο Ισπανός τεχνικός, τόνισε:

Αν τον ανησυχεί που καθυστερεί η απόφαση της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ: «Αλήθεια είναι ότι με φοβίζει και προτιμώ να μη μιλήσω. Θα προτιμούσα να μιλήσω για το γήπεδο, όπου μέσα στο γήπεδο κερδίζει η ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί ένα άτομο, δύο ή ένα σύνολο ανθρώπων να μπορούν να επηρεάζουν κάποια πράγματα με κάποιες συμπεριφορές. Εγώ το έχω πει πολλές φορές: κάθε φορά που με ρωτάνε στην Ισπανία πως είναι το ποδόσφαιρο, πως είναι η Ελλάδα, έχω κουραστεί μέσα σε εισαγωγικά να υπερασπίζομαι τους Έλληνες και τη φιλοσοφία του ελληνικού λαού. Τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και δεν μπορεί κάποιες συγκεκριμένες στιγμές ή κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα να βγάζουν αυτή την εικόνα προς τα έξω. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο".

Για τους τραυματισμούς: «Η αλήθεια είναι ότι ξέραμε ότι και του Πέτρου του Μάνταλου και του Γιόχανσον ήταν σοβαροί τραυματισμοί, οπότε θα τους κρατούσαν πολύ καιρό έξω. Ο Πέτρος έχει αρχίσει, ελπίζω και πιστεύω ότι θα μπορέσει προς το τέλος να μας βοηθήσει, του Γιόχανσον θα κρατήσει λίγο παραπάνω, νομίζω δε θα προλάβει τη φετινή σεζόν. Ξέραμε ότι πρέπει να προσαρμοστούμε σ' αυτό. Πλέον, έχουμε δύο νέους τραυματισμούς, συν τον τρίτο του Πάρη του Μπάμπη, ελπίζω να μην είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του όσο φαίνεται, αλλά είναι νέος, έχει διάθεση, έχει όρεξη. Του Βράνιες και του Κλωναρίδη είναι τραυματισμοί συνηθισμένοι»

Για το αν η νίκη θα είναι ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο: «Η φιλοσοφία της ομάδας παραμένει πάντα η ίδια. Φυσικά και άμα κερδίσουμε, θα κάνουμε ένα βήμα προς τον τίτλο. Η φιλοσοφία είναι, από τον Ιούνιο ακόμη, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και νομίζω ότι μας έχει βοηθήσει κι έχει πάει καλά κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Στο ποδόσφαιρο ξεχνάει ο κόσμος εύκολα, οπότε εγώ προσπαθώ να έχω έλεγχο της δουλειάς μου και της ομάδας μου. Αν κάνω μία μίνι ανασκόπηση, μπορώ να σκεφτώ ότι σε τέσσερις διοργανώσεις, αρχικά Champions League, Europa League, πρωτάθλημα και Κύπελλο, η ομάδα έχει παίξει, έχει κερδίσει κάποια παιχνίδια, νομίζω ότι μόνο σε ένα παιχνίδι ήμασταν κατώτεροι του αντιπάλου, στο 2-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα, ήταν ένα αποτέλεσμα δίκαιο. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η ΑΕΚ έχει προσπαθήσει κι έχει κερδίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ