Οι δοκιμές του Μαρτίνς για το φιλικό με τη Γιαγκελόνια

Ο Πορτογάλος προπονητής ετοιμάζει νέα ενδεκάδα για την αναμέτρηση με τους Πολωνούς το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι δοκιμές του Μαρτίνς για το φιλικό με τη Γιαγκελόνια

Το φιλικό με τη Γιαγκελόνια είναι το τέταρτο του Ολυμπιακού επί πολωνικού εδάφους και το τελευταίο του, αφού το Σάββατο αναχωρεί για την Αυστρία. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στη Βαρσοβία από την Τετάρτη το βράδυ και την Παρασκευή (18:00, NS4) θα παίξουν ακόμα ένα ματς προπονητικού χαρακτήρα.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε όλους όσοι έπαιξαν λιγότερα στην αναμέτρηση με τη Λέγκια Γκντανσκ. Αυτοί που έπαιξαν στον αγώνα με τη Λέγκια το απόγευμα της Πέμπτης έκαναν χαλάρωμα στο γήπεδο.

Έτσι με τη Γιαγκελόνια ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει χρόνο στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του. Το πιθανότερο σχήμα για την αναμέτρηση με τη φιναλίστ του πολωνικού Κυπέλλου είναι με τον Τοροσίδη δεξί μπακ και τον Κούτρη αριστερό.

Στο κέντρο της άμυνας, Αβραάμ και Μπα θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ Σουρλής και Ανδρούτσος θα παίξουν στα χαφ. Όσον αφορά στα άκρα της επίθεσης φαβορί είναι οι Βαλμπουενά, Μασούρας με τους Γκερέρο, Σολδάνο να παίζουν μαζί στην επίθεση.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, πάντως έγιναν αρκετές δοκιμές από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Ραντζέλοβιτς για παράδειγμα διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού κι αν γίνει αυτό τότε ο Βαλμπουενά θα παίξει πίσω από τον επιθετικό. Πάντως στο φιλικό με τη Γιαγκελόνια όσοι δεν έπαιξαν καθόλου και όσοι αγωνίστηκαν για λίγο θα παίξουν κανονικά.