Ζεφάν: Οι Γάλλοι γράφουν πάλι για Ολυμπιακό αλλά...

Ρεπορτάζ από το εξωτερικό εξακολουθούν να έχουν τον Αλγερινό δεξιό μπακ που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεν σε περίοπτη θέση για τους «ερυθρόλευκους».

Ζεφάν: Οι Γάλλοι γράφουν πάλι για Ολυμπιακό αλλά...

Ξανά για Μεχντί Ζεφάν γράφουν στην Γαλλία. Συγκεκριμένα ότι ο 27χρονος Αλγερινός δεξιός μπακ που μεταξύ άλλων απασχολεί ιταλικές, ισπανικές και γαλλικές ομάδες, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού.

Ο Ζεφάν έμεινε ελεύθερος από τη Ρεν ή για την ακρίβεια δεν θέλησε να ανανεώσει με τη γαλλική ομάδα, αυτή τη στιγμή «υπηρετεί» την Εθνική Αλγερίας στο Copa Africa και προς το παρόν έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες. Πράγματι, έχει προταθεί μεταξύ άλλων και στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, στο λιμάνι δεν ψάχνουν για δεξιό μπακ. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση δεν ασχολούνται με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο δεξί άκρο της άμυνας. Αν αύριο – μεθαύριο «σκάσει» κάποια πρόταση για τον Ομάρ από εκεί που δεν το περιμένουν στον Ολυμπιακό, τότε μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Για την ώρα πάντως, στο λιμάνι έχουν ρίξει το βάρος τους στην αναζήτηση του βαρβάτου φορ και ενός χαφ.

Για να μην αδικούμε πάντως τους Γάλλους, ο Ζεφάν είναι ένας παίκτης που όντως θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που προκύψει πώληση του Ελαμπντελαουί. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν μπορούμε να πούμε ότι περνάει αδιάφορος από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Να θυμίσουμε ότι Μαρτίνς στην Πολωνία αυτή τη στιγμή έχει τους Ελαμπντελαουί, Τοροσίδη και Γιάννη Μασούρα για το δεξί άκρο της άμυνας και αυτούς τους τρεις (κυρίως τους δύο πρώτους) ετοιμάζει για τις διπλές αναμετρήσεις με την Βικτόρια Πλζεν.

Αν δούμε ξαφνικά να ασχολείται σοβαρά ο Ολυμπιακός με τον Ζεφάν, τότε αυτομάτως το μυαλό όλων θα πάει ότι κάτι θα… ψήνεται με τον Ομάρ.