Κούγιας για το γηπεδικό της ΑΕΛ με αναφορά σε Πύδνα Κίτρους, Ρουβά και Ρόκκο!

Με προσωπική του δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας πήρε θέση για το ζήτημα του γηπέδου της ΑΕΛ αφήνοντας αιχμές για τον Βόλο. 

Κούγιας για το γηπεδικό της ΑΕΛ με αναφορά σε Πύδνα Κίτρους, Ρουβά και Ρόκκο!

Θέση για το γηπεδικό ζήτημα της ΑΕΛ πήρε με δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» έκανε αναφορά και στον νεοφώτιστο ΝΠΣ Βόλου που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

Πληροφορήθηκα ότι η Επιτροπή που διαχειρίζεται τις τύχες του ιστορικού για την ΑΕΛ μας Σταδίου Αλκαζάρ, εκεί που πανηγυρίσαμε το Πρωτάθλημά μας το 1988, υπό τον βραβευμένο από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, δυστυχώς αποτυχόντα να εκλεγεί ως δημοτικός σύμβουλος, κ. Κωσταρόπουλο, παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος κ. Καλογιάννης διπλασίασε τα ποσοστά του, μετέτρεψε το γήπεδο μας σε χώρο συναυλιών, όπου ήδη τραγούδησαν οι συμπαθέστατοι κ.κ. Ρουβάς και Ρόκκος και έπονται και άλλοι.

Δυστυχώς εμείς στην ΑΕΛ είμαστε η μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα της, αναβαθμισμένης και με μικρό αριθμό ομάδων, Super League, που εάν ο ιδιώτης ιδιοκτήτης του ιδιωτικού AEL FC ARENA το επιθυμεί (γιατί έτσι του αρέσει!!!) δεν έχουμε γήπεδο να παίξουμε, όταν μία ομάδα 2 ετών, ο ΝΠΣ Βόλος ή άλλως Πύδνα Κίτρους Νομού Πιερίας έχει στη διάθεσή του τόσο το Πανθεσσαλικό Στάδιο, όσο και τα βοηθητικά γήπεδα με μόνο 30.000€ το χρόνο, ενώ εμείς για τη χρήση του AEL FC ARENA θα έχουμε πληρώσει με την τρέχουσα σεζόν, για να απολαμβάνουν την ΑΕΛ οι οπαδοί μας στη Λάρισα, τα τελευταία 5 χρόνια 2.050.000€ πλέον ΦΠΑ.

Ευχαριστώ όλους τους βουλευτές του Νομού Λαρίσης, τους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους του Νομού Λαρίσης για τη βοήθεια που μου προσφέρουν, ώστε η ΑΕΛ μας να κατακτήσει τους στόχους της.

Με εκτίμηση,

Αλέξης Κούγιας

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Υ.Γ. Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί τι ποδοσφαιριστές θα είχαμε και τι έσοδα θα είχε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, εάν μπορούσαμε να αγωνιζόμαστε με τους ίδιους όρους του ΝΠΣ Βόλου στην Super League.