Aπαντάει ο Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον Μαροκινό φορ, ο οποίος θα απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην πρόταση των «ερυθρολεύκων».

Aπαντάει ο Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την προσπάθειά του για τον Ελ Αραμπί. Μια προσπάθεια που αφορά την προσφορά ενός πολύ υψηλού συμβολαίου για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δείγμα του πόσο πολύ θέλουν στο λιμάνι να γίνει το «deal» με έναν επιθετικό που αρέσει αρκετά στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μαροκινός φορ προ ημερών είχε ενημερώσει μέσω των ατζέντηδών του ότι θα απαντήσει εντός της εβδομάδας, το αργότερο έως την Κυριακή (7/7). Κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν ότι θα τραβήξει και την επόμενη εβδομάδα η υπόθεση του Ελ Αραμπί.

Η περίπτωση του 32χρονου επιθετικού έχει μπει στην τελική ευθεία και άμεσα θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Αν θα είναι δηλαδή ο Ολυμπιακός ή κάπου αλλού στην Ευρώπη. Το Κατάρ, σύμφωνα με τα όσα διαδίδει ο ίδιος, το έχει απορρίψει γιατί βάζει στην άκρη τα χρήματα και έχει θέσει ως προτεραιότητα να πάει σε μία ευρωπαϊκή ομάδα.

Τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν κάνει την πρότασή τους, μάλιστα από την Τετάρτη (3/7) το «ΦΩΣ» σας ενημέρωσε για το αποφασιστικό βήμα από πλευράς Ολυμπιακού με νέα βελτιωμένη προσφορά και πλέον στο λιμάνι περιμένουν την απάντησή του.

Τίποτα πάντως, δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, γιατί ο Ελ Αραμπί κρατάει σε… αναμμένα κάρβουνα τρεις ομάδες, μεταξύ των οποίων και τον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή φυσικά στον Πειραιά εξετάζουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις φορ, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι αν ο Ελ Αραμπί αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τον Ολυμπιακό.