Ατρόμητος: Ανακοινώθηκε ο Καχίλα

Και επίσημα στον Ατρόμητο ο Ταλ Καχίλα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ατρόμητος: Ανακοινώθηκε ο Καχίλα

Παίκτης του Ατρόμητου είναι ο Ταλ Καχίλα με κάθε επισημότητα, αφού ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Ο Ισραηλινός στόπερ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διαρκείαςμ ενώ πέταξε ήδη για την Αυστρία για να ενσωματωθεί με την ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Ταλ Καχίλα(Tal Kahila)!

Ο Ταλ θα αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές στο κέντρο της άμυνας για την ομάδα μας ενώ στα κύρια αγωνιστικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται ο δυναμισμός και η ταχύτητα. Ο 27χρονος αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Καχίλα αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει παίξει μόνο σε ομάδες της χώρας του(Ισραήλ) και συγκεκριμένα στις: Μπειτάρ Ιερουσαλήμ και Μπνέι Γιεχούντα. Ο Ισραηλινός αμυντικός έχει σημειώσει και 21 συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ταλ Καχίλα προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ μακριά από τη χώρα μου και ανυπομονώ να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου φορώντας τη φανέλα του Ατρομήτου. Η οργάνωση και η άνθρωποι της ομάδας με γοήτευσαν από την πρώτη στιγμή και νιώθω πολύ χαρούμενος που γίνομαι και εγώ μέλος μιας από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω του ανθρώπους του Ατρομήτου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις δίνοντας το 100% για τον κόσμο της ομάδας μας ώστε να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ακόμα ψηλότερα τόσο στις ελληνικές διοργανώσεις όσο και στο Europa League».

Θα φοράει το νο. 5 στη φανέλα του.