Ένα ματς για «Χ»ασμουρητά (vid)

Η Λαμία και ο Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, σε ένα ματς που προκάλεσε χασμουρητά στην εξέδρα.

Ένα ματς για «Χ»ασμουρητά (vid)

Οι δυο ομάδες δεν έδειξαν την παραμικρή διάθεση να σκοράρουν με αποτέλεσμα οι οπαδοί της Λαμίας κάποια στιγμή δεν άντεξαν και άρχισαν να φωνάζουν «παίξτε μπάλα, παίξτε μπάλα».

Το αυτί όμως των παικτών και των δυο ομάδων δεν ίδρωσε από τις αποδοκιμασίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν δημιούργησαν ούτε μια φάση για γκολ και οι δυο τερματοφύλακες ήταν θεατές του αγώνα.

Με το αποτέλεσμα αυτό Λαμία και Απόλλων ξέφυγαν πέντε βαθμούς από την Κέρκυρα και έκαναν σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην Super League.

Με μια ματιά….

Η ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ… δεν το επιδίωξε. Στόχος της ήταν να πάρει τον βαθμό που θα της έδινε σιγουριά για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ…ούτε αυτός το επιδίωξε. Συναγωνίστηκε τη Λαμία σε αδιαφορία για τη νίκη και εύλογα εισέπραξε τις μισές αποδοκιμασίες.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ο Ζαχαριάδης είχε το πιο εύκολο έργο της καριέρας του. Δεν χρειαζόταν καν η παρουσία του, που έγινε αισθητή μόνο όταν έδειξε τις δυο κάρτες.


Μικρογραφία


Λαμία-Απόλλων 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λαμίας
ΓΚΟΛ: -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Ρόδου)
ΚΑΡΤΕΣ: 90'+1' κόκκινη Παπάζογλου, κίτρινη 21΄ Παπάζογλου

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Παντελιάδης, Πίτι (30' Ναδάλες), Μπούντνικ (85' Κουτρομάνος), Τσούκαλος (69' Φράγκος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Παπάζογλου, Ζησόπουλος, Στάθης, Χουάρες, Ναδάλες (37' Κούρος), Τσουκαλάς, Αλμπάνης (46' Σιατραβάνης), Κονέ, Ελμπάζ (85' Ανιέτε).

Δείτε τα (ο Θεός να τα κάνει) highligts του αγώνα ΕΔΩ