Ολυμπιακός: Δίτερμα με πάθος και γκολ στην Πολωνία

Χορταστική ήταν η απογευματινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Πειραιά στο Γκνιεβίνο.

Ολυμπιακός: Δίτερμα με πάθος και γκολ στην Πολωνία

Ένταση στο φουλ σε ακόμα μία προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς δούλεψε με τους παίκτες του στα τελειώματα των φάσεων. Ο κόουτς ήθελε οι ποδοσφαιριστές του να σκοράρουν και αυτό γίνεται με διάφορους τρόπους είτε αυτό είχε να κάνει με συνεργασίες, είτε με σέντρες. Ήταν μία διαδικασία που την απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά.

Στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες και έγινε δίτερμα. Με τους "πορτοκαλί" στο τέρμα ήταν ο Ζοσέ Σα και στην άμυνα οι Ομάρ, Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Τσιμίκας. Στα χαφ ήταν οι Μπουχαλάκης και Σουρλής, ενώ στην επίθεση οι Γιώργος Μασούρας, Φορτούνης, Σολδάνο και Γκερέρο.

Με τους "κόκκινους" ήταν στο τέρμα ο Σιαμπάνης και στην άμυνα οι Γιάννης Μασούρας, Αβραάμ, Μπα και Κούτρης. Στα χαφ έπαιξαν οι Γκιγιέρμε, Ανδρούτσος, ενώ στην επίθεση υπήρχε η τριάδα πίσω από τον Ντουρμισάι, η οποία αποτελούνταν από τους Ποντένσε, Μπρούνο και Βαλμπουενά.

Όπως έχει συμβεί και σε άλλα διπλά που έχουν γίνει στο Γκνιεβίνο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού απόλαυσαν το ματς και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Και ο Μαρτίνς έδειξε να το χαίρεται βλέποντας τους παίκτες του να παίζουν με αυτή την ένταση, ενώ τους χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές. Το τελικό σκορ ήταν 1-1 με τους Γκερέρο και Ποντένσε να σημειώνουν τα γκολ.