Ολυμπιακός: Η γκολάρα του Φορτούνη που καταχειροκροτήθηκε

Ο αρχηγός των Πειραιωτών έκλεψε την παράσταση στις ασκήσεις της πρωινής προπόνησης με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς.

Ολυμπιακός: Η γκολάρα του Φορτούνη που καταχειροκροτήθηκε

Όταν έχει κέφια μπορεί να κάνει φοβερά πράγματα στο γήπεδο. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος είναι σημείο αναφορά για τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά έχει τρομερό ταλέντο και φοβερή ποιότητα και υπάρχουν στιγμές και στην προπόνηση που αναγκάζει τους συμπαίκτες του να τον χειροκροτήσουν.

Μία τέτοια καταγράφηκε στην πρωινή προπόνηση. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε χωρίσει τους ποδοσφαιριστές του σε τρία γκρουπ προκειμένου να δουλέψει μαζί τους σε κυκλοφορία της μπάλας και πίεση.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης ο Πέδρο Μαρτίνς επέμενε να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του ότι πρέπει να σκοράρουν. Ωρύεται καθημερινά ο κόουτς και θέλει γκολ από τους παίκτες του.

Σε κάποια στιγμή της άσκησης ο Φορτούνης αποφάσισε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στον αγωνιστικό χώρο. Έκανε ένα εκπληκτικό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και παρά την εκτίναξη και την προσπάθεια του Ζοσέ Σα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Ήταν από τα πιο ωραία γκολ που έχουν μπει μέχρι τώρα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού στην Πολωνία. Το γκολ του Φορτούνη εισέπραξε το χειροκρότημα των συμπαικτών του από τους οποίους και αποθεώθηκε. Ήταν μία από τις πιο ωραίες στιγμές της πρωινής προπόνησης που έγινε στο προπονητήριο του Μιστράλ.