«Ο Ολυμπιακός για Νεστορόφσκι»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα οι «ερυθρόλευκοι» ψάχτηκαν για την περίπτωση του 29χρονου Σκοπιανού επιθετικού της Παλέρμο.

«Ο Ολυμπιακός για Νεστορόφσκι»

Όσο δεν κλείνει επιθετικό ο Ολυμπιακός, άλλο τόσο θα πληθαίνουν τα σενάρια από το εξωτερικό. Μετά τον Μαυροβούνιο, Βεντάτ Μουρίκι της Ρίζεσπορ που επανέφεραν το πρωί του Σαββάτου (29/6) οι Τούρκοι, λίγες ώρες αργότερα ήρθε στη δημοσιότητα ένα νέο όνομα.

Ο λόγος για τον Ίλια Νεστορόφσκι. Σύμφωνα με το «tuttomercato» (https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/tmw-bologna-sfida-al-torino-per-nestorovski-del-palermo-1263390), ο Ολυμπιακός έχει ψαχτεί για την περίπτωση του 29χρονου Σκοπιανού επιθετικού της Παλέρμο, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 15 γκολ σε 28 παιχνίδια στη Serie B.

Ο ύψους 1.82μ. επιθετικός έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2021 και η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Στην Παλέρμο αγωνίζεται από το 2016.

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι εκτός από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρονται επίσης η Τορίνο και η Μπολόνια, με τον ποδοσφαιριστή μάλιστα να δείχνει μία προτίμηση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.