Έφυγε ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ, πάει στην Αλ Χιλάλ

Ομάδα από την Σαουδική Αραβία πλήρωσε την ρήτρα αγοράς του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ. Ψάχνει προπονητή η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Έφυγε ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ, πάει στην Αλ Χιλάλ

Μία απρόσμενη εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Φαβορί ο Γκαρσία για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Σύλλογος από την Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα η Αλ Χιλάλ, πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ρουμάνου τεχνικού ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ και με αυτόν τον τρόπο έκανε δικό της τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε στα... κρύα του λουτρού του ΠΑΟΚ, καθώς τα βρήκε σε όλα δίχως δεύτερη σκέψη με τους Άραβες, λέγοντας "αντίο" στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως θα κάνει χρήση του όρου buy-out που υπάρχει στο συμβόλαιο του. Άλλωστε, δεσμευόταν για ακόμη ένα χρόνο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε και συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη νωρίτερα, συζητώντας το θέμα, χωρίς ωστόσο το «αφεντικό» του ΠΑΟΚ να μπορέσει να του αλλάξει γνώμη.

Ακολούθως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενημέρωσε τους παίκτες του για την απόφαση του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως δέχθηκε... μυθική πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.